Kursus i behandling af astmabørn

Både den erfarne akupunktør og personale ansat i sundhedsvæsenet kan lære at behandle med metoden.

Jeg har brugt metoden i omkring 15 år og har stor erfaring med behandling af børn. Metoden er kun videnskabeligt dokumenteret på astma og astmatiisk bronkitis på børn under 6 år, men erfaringsmæssigt kan metoden også virke på andre lidelser. Den kan bruges på eksempelvis kolik, øreproblemer, immunlidelser og eksem hos små børn.

Der vil blive oprettet kurser, hvis der er interesse for det, hvor der også vil blive undervist i hvordan man får behandlingen til at fungere i praksis for både børn, forældre og behandler.

Det er kun et akupunkturpunkt på begge fødder, der behandles med nåle. Andre punkter masseres. Hvis der bliver oprettet et kurser vil kompendie udleveres.

Det er en fordel at være akupunktør, men sundhedspersoner kan også lære metoden, når blot man har grundlæggende kendskab til anatomi og fysiologi.

Kurserne vil blive afholdt på Sjælland og i Jylland, hvis der er interesse for det. Tid og sted m.m. følger. Der skal dog være interesse for det før der opslås kurser. Send mig en uforpligtende mail, hvis du er interesseret i at lære metoden. Send til Gert Karlson,mail@grak.dk

© BørneAstma.dk - 2019

Web